илюстрация:  Един автобус с пътници за София е тръгнал от

...
 илюстрация:  Един автобус с пътници за София е тръгнал от
Коментари Харесай

От Варна автобуси пътуват само за София

 

илюстрация:

 

Един рейс с пасажери за София е тръгнал от Автогара Варна през днешния ден, заяви за Радио Варна дежурният диспечер. Автобусът е отпътувал в 8.30 часа по автомагистрала Хемус, чака се идващият да тръгне в 13.00 часа, само че всичко зависи от пътната конюнктура, допълват от автогарата.

Всички други автобусни линии са спрени. Пътници, които са тръгнали в 7.00 часа от Варна за Бургас са били върнати от Обзор.

Друг рейс пътуващ по линията Варна – Хасково - Стара Загора- Атина, който е тръгнал в 6.30 часа от Врана, е спрян и изчаква в Обзор.

прени са влакове и има закъснения по железниците. Влакът от Варна за Добрич от тази заран е спрян на Повеляново, където изчаква. Този в противоположна посока от Добрич към Варна не е потеглил, поради провисланли и паднали клони върху стоманения път, оповестяват от БДЖ.

В Североизточна България са анулирани влаковете от Каспичан за Русе, както и от Самуил за Каспичан. По линията има паднали клони. Отменен е и влака Русе – Горна Оряховица.

С голямо забавяне са влакове от София към Варна, както и всички, които изчакват пасажери по влаковете от Източна България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР